Δραστηριότητες στη λίμνη

argyropelekanos Η ΛΙΜΝΗ
Η Κερκίνη, στη σημερινή της μορφή, είναι μια τεχνητή λίμνη που δημιουργήθηκε το 1932 με την κατασκευή του φράγματος στον Στρυμόνα. Στην περιοχή όμως προϋπήρχε υδροβιότοπος και έτσι η λίμνη συνεχίζει να παραμένει σημαντικός μεταναστευτικός σταθμός πολλών σπάνιων πουλιών.
varkada ΒΑΡΚΑΔΑ
Ο καπετάν Βασίλης, ψαράς στο κύριο επάγγελμα, γεννημένος και μεγαλωμένος μέσα στη λίμνη, σας περιμένει για περιήγηση με τις βάρκες του στο λιμανάκι της Κερκίνης. Κάθε εποχή εναλλάσσεται το τοπίο και τα πουλιά.  Ο Βασίλης με καλοσυνάτο χαμόγελο και υπομονή είναι πρόθυμος να σας ενημερώσει και να μοιραστεί την αγάπη για όλα τα πουλιά και ψάρια της λίμνης.


 

kano

ΚΑΝΟ
Για το κανό δεν απαιτείται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, ενώ μπορεί να γίνει και από παιδιά. Επίσης παρέχεται έμπειρος οδηγός σε όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Κατάλληλος χρόνος για κανό στη λίμνη είναι όλοι οι μήνες του έτους, εκτός από τις περιόδους που επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

 

 

fishingΨΑΡΕΜΑ
Το ψάρεμα από βάρκα είναι αναμφισβήτητα από τους πιό δημοφιλείς τρόπους ψαρέματος. Η δυνατότητα που έχει κανείς να πλησιάσει ψαρότοπους με διαφορετικά είδη ψαριών και να εφαρμόσει διάφορους τρόπους για να πιάσει ψάρια κάνει πάρα πολλούς ψαράδες να τον προτιμούν..

Ελάτε κοντά μας

Πολυχώρος Ελωδία,
Κερκίνη Σερρών.
Τηλ: 23270 41502
Κιν: 6978 909090

Είμαστε εδώ

 

Κατασκευή ιστοσελίδων SerresWeb & Thess-Website

Θα μας βρείτε κι εδώ

fb  em1  yt